5278 / 5278論壇 / 我愛78論壇

查看: 10568|回復: 8

[轉貼] 親眼目睹媽媽的改變

黃太:「早晨…阿May…咁早就落去開鋪啦」
$ p6 w1 I$ [; Q  P0 \
阿May:「無計啦,搵錢係咁架啦」
) Q2 T! `# V2 L" u( k) h4 p: A
依個黃師奶差吾多朝朝都會同我媽打招乎。
' T1 p5 S0 J5 @' E
4 n- E% ]/ K: ]+ I9 n& \. x7 ~
係喎…都未自我介紹“我叫阿偉,今年十八歲,而我阿媽就35歲身高就163,三圍係幾多,我都吾知,因為無問過,但我知阿媽身材一定吾錯,因為我差吾多每日都偷聽到D咸濕佬讚我阿媽該大既大、該細既細。
% l& k+ ]' i: j6 {4 |$ h
不過有樣野佢地依世都見吾到,就係我阿媽隻腳,阿媽隻腳真係又白又滑,但我出世咁耐,我從來都未見過佢著裙或者短褲,就算著裙都係著長裙,仲要係去飲果陣先會著。我都吾知依個阿媽諗咩…隻腳又長又白,就算吾show俾人睇,夏天咁熱都吾好虐待自己嘛,相反我阿妹就吾同,我阿妹一年四季吾係短裙就短褲,最煩既就係成日識埋D吾3吾4既男仔,聽講有D仲入埋黑社會,所以我對住我阿妹D所謂朋友我特別火爆!
0 d1 ~! t- Z: v5 Q$ y9 n
但我阿妹都幾算醒目,所以我吾洗擔心佢俾男仔呃,反而我擔心我阿媽,自從我無讀書之後,我就去左爸爸間餐廳幫手,落到去幫手先知原來阿媽係鋪頭日日都有大把咸濕佬昅實佢,最慘就係佢自己都唔知,我阿媽每日都係著件白色緊身T-shirt,下身著條緊身既黑色牛仔褲,我都吾明有咩咁吸引,吾通緊身特別吸引?

6 x  \1 Y( Q4 j3 v3 W( ?; X  R; D

6 ^6 C  V7 p1 s% G$ T
但我阿媽真係Keep得幾好,我好多同學第一次見到佢以為係我家姐。因為佢個樣真係似25歲多過似35歲。可能多勞多得,聽講捱得多既人,會無咁易老。
* _' c% n; _% {  e' i+ t' V
阿媽一年365日都要開工,所以你話身材點會吾Fit丫。唯一得閒就係每日既下午,所以一有人約佢去打麻將佢就即刻仆去。
  W4 t9 O' X, z

0 h+ r) U9 {8 [/ n  {
佢去親打麻雀果D地方都係師奶屋企,好彩阿媽D雀友大多都係女人。

# s0 `' P9 w" Y0 D( b2 s
不過如果阿媽同親D麻甩佬打牌都贏好多錢架,雖然我從來未試過陪阿媽打牌,但我懷疑D麻甩佬根本有心鬆章俾阿媽,駁佢好感。
' q' U! w& Z5 A  ]4 h
但站係利益角度,我寧願佢同多D麻甩佬打啦,因為一來阿媽次次贏左錢都會分三分,一份俾我、一份俾阿妹、一份佢自己,二來我阿媽又吾會蝕底既。

8 E2 V5 N+ n1 W4 E+ x# `+ X# b$ Z$ |1 z
日子就係咁過,而我每日係鋪頭做完野吾係打PSP就係昅下條街有無索女。
2 ?6 [* k8 M; u

0 j, ^$ g9 ]2 a% P; @) t0 _8 `
今日我打下打下機毛啦啦阿媽打電話黎,心諗奇怪(阿媽打緊牌從來都吾會打俾人)不過都要聽

% R/ R# u# E# L, e) [+ |  b
阿媽:「阿仔丫,幫我拎D四份多士,四杯凍檸茶上黎XXX度。」
7 R: W0 ]& e7 I! X% p, R  K
我:「哦…好丫。」
; f9 M( ?: U' o8 M/ `! |
我好開心終於有機會上去阿媽打牌既地方,因為我宜家去緊係我暗戀左好耐既女仔屋企。

$ z1 w4 R' ~( W9 n+ X* B7 S  Y1 n' p* g4 x7 W
我一去到陳太屋企門口就禁鐘。(叮…噹…叮…噹…)
% G- Z  l# }. A
有人開門啦…

$ N' U  ]+ k5 ?" p% J3 y" J) [
陳太:「阿弟…吾該哂你丫…入黎坐啦…」

6 S  ?- |" B0 ?3 z- q, [( N
我:「唔洗。…點解吾見阿媽既…?」

) X* U! N) T' T# p
陳太:「哦…我地係房打架 ,咁樣無咁易嘈到隔離左右嘛。」
, s/ }! N9 [5 I2 Z: r6 h, ^
我:「哦…」(依個時候我左望右望專跟?下阿怡係吾係屋企)
4 [' t- h$ C2 ~4 z, K" j& x
陳太:「咁你自己坐陣啦,如果想返去,記得幫我鎖好門丫,我入番去打牌先啦。」

9 y3 q+ P; X8 H- _' f+ c/ Y" \
我:「知道啦,autie。」

, ~2 x! C( ^, z- V0 j: c
我當然成機坐多陣啦,睇下等吾等到我既女神嘛。
# x  b8 Y* ]( u8 ]3 U5 K5 h
依個時候我梗係繼續打我PSP啦。

+ y0 a3 \* X3 Z: _6 }; i0 Q
不過阿媽佢地傾計真係好嘈,我實在忍吾住啦,想走既時候……

7 J+ ]  F4 Q& c/ P
聽到陳太一句說話
4 `" M/ d' z* z" `3 c# G8 v% r
陳太笑笑口:「阿May,你依幾年點解好似愈來愈憔既,係咪好小同老公行埋一齊丫?」

9 `) W& c" V: e% Y% G
阿May:「吾係掛,咁你都睇得出,唉…無計啦,自從開左鋪,我同我老公日日收工返到去就累到訓著左。」
/ T7 }, c! ]7 x& T, t7 z
陳太:「嘩,你咁忍得既,我一星期吾搞番一次,都吾得架…」

( w! h' R- Q' b; `0 a
王太毛啦啦搭嘴:「你估阿May好似你咁淫咩!」

& F3 z# t2 l0 h, {! J; l* o* s
陳太:「咁你又錯喎,我地四個人當中,阿May下唇就最厚,玲玲姐都有教啦上唇厚重情、下唇厚比較重性,我諗阿May遲D一定最淫啦…分分鍾去勾佬添啦。」

" r" k8 O$ `8 y1 p* _5 y
阿媽:「哈哈哈哈…無可能囉,依D野邊度準架,更何況我超愛我老公囉。想我發姣仲難過你地食鋪十三么丫。」

* q4 L$ r7 g! K
陳太:「好丫,睇下點!」
% x8 `7 p6 j, z$ C/ G4 p
阿紅:「唔好意思,我自摸十三么,三位淫婦俾錢啦。哈哈。」
% s8 d2 o4 c! E! v, I
陳太:「咳咳,十三么都食到喎。」(肯定串緊阿媽啦)
9 B3 x# k. t5 K! B9 i: Z
阿紅笑笑口:「唔好意思,去個廁所先。」

3 B% V% H( U% X8 X1 a
: x+ h* {; j- U' {3 {$ R
紅姐係房行出黎,依個又係我媽咪其中一個朋友,都識左幾年,佢係我媽咪最索最正既一個朋友。

f/ P4 P. w. m& G% x' z+ }5 l8 D
因為見親佢,都著小背心,短裙仔,雖然睇落去3X幾歲,但獲獲見親佢,我都好有衝動。
& X- z: e# l' j6 B
因為佢行路果陣個PATPAT左搖右擺,真係好想扯起佢條小裙仔,一野插落去度。

$ o0 L" i8 N7 X/ y7 y) q
" D3 O3 U) y3 F* c) p
阿紅:「依,阿弟,打緊機丫。」
9 V+ T! a& u* ?& z( `; B
我(心諗廢話,唔通扑緊野咩):「係丫,紅姐你笑得咁開心,贏好多喎。」
( [+ u. l. `, o
阿紅:「哈哈,贏小小咋嘛。好啦,唔同你講啦,我去廁所啦。」

% g1 A* ~  Y* X) j
我:「哦」
% c1 V4 F- Z; V- G5 T3 q
睇住佢背住我行去廁所,個背影真係好鬼吸引,同十幾廿歲既妹妹仔真係一模一樣,咁欠吊!
9 k$ V, d. k/ h7 e8 D
之後…我見等左成半粒鍾,阿怡應該無咁早返,我都係返番鋪頭啦。就係咁又過左一個禮拜。
0 E; t! b6 S( \5 [4 X) P2 S

7 {" i8 E# ]. N  Q* h  p+ q
到左下個禮拜,又有D特別事發生左…

( Q/ t3 G- s  s# y2 d; u: X
回復

請大家多多支持, 回覆便努力續文!!!
回復 支持 反對

好看的文章,顶一个
回復 支持 反對

支持支持支持
回復 支持 反對

打什麼字看不懂~==**希望能正常壹點ㄉ字
回復 支持 反對

在写怎么东东!吊.........

吊什麼吊, 你有種自己寫, 我吊你!  詳情 回復 發表於 2013-6-28 03:52
回復 支持 反對

chong123456 發表於 2013-6-19 21:03
- [) D( j* ^- \) O% R- K- k在写怎么东东!吊.........
9 a* |+ U# @( P! S
吊什麼吊, 你有種自己寫, 我吊你!+ l6 L6 P5 v4 M8 D

' C- I, q: E6 C* ^" c
回復 支持 反對

感謝大大分享
回復 支持 反對

挺好的一篇文章,好看好看,赞啦!
回復 支持 反對

※ 再次提醒您,回覆文章時請遵守下列重要回覆規則︰
  1. 回覆字數必須超過十個中文字以上。
  2. 禁止使用插頭香, 搶頭香, 搶第一, 第一名, NO.1, 坐沙發等無意義的回覆。
  3. 嚴禁草率敷衍的灌水回覆。例如: 推......, 頂......,11111111, good, push, thank you, 謝了, 好看, 謝謝大大, 感謝分享, 支持, 再來 等等。
  4. 禁止使用千篇一律的回覆或複製、引用別人的回覆。禁止使用不知所云的回覆,例如: 3q5ws9dmh。禁止使用中英文或符號組合字。
  5. 回覆文章必須與該主題有關,如有不符將以灌水處理。
※ 違反規則者,抓到輕者積分歸零,嚴重者封鎖IP。